Underhållsläget är kostnadsfritt. Du betalar bara för en aktiv fas, en gång per fas.
Så fungerar betalningen
- Du ser priserna när du väljer längd. Inget debiteras förrän du bekräftar.
- På skärmen Bekräfta och starta debiterar startknappen (till exempel Starta Core) dig en gång, via Apple, i din App Store-valuta, och fasen startar.
- Inget förnyas. Fasen tar slut när veckorna är över, och du är tillbaka i underhållsläget med allt du följer.
Om en familjeorganisatör behöver godkänna köpet säger Fazon att köpet väntar på godkännande, sparar det du har valt och startar fasen när köpet är godkänt.
Går en betalning inte igenom debiteras du inte.
Återställa ett köp
Återställ köp är till för en fas som du har betalat för på den här iPhonen men som inte startade, till exempel om Fazon stängdes medan betalningen gick igenom.
- Tryck på personikonen högst upp på Idag för att öppna Om dig.
- Tryck på Inställningar och sedan på Återställ köp.
Fazon stämmer av dina köp med Apple och startar fasen. Du debiteras aldrig.
Du behöver inte Återställ köp för att få en startad fas till din andra iPhone. En fas som har startat synkas med iCloud precis som resten av din data, så den når din andra iPhone som är inloggad på samma iCloud.
Finns det inget att återställa säger Fazon det och föreslår att du kontrollerar att du är inloggad med det Apple-konto du betalade med.